IntegracIAA 2014

Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association – Serbian Chapter) 22. februara u Domu omladine organizuje konferenciju pod nazivom IntegracIAA: Listen & Learn.

Radi se najvećem edukativnom događaju koji “podmladak IAA Srbija” organizuje treću godinu zaredom, sa namerom da okupi mlade ljude koji su počeli da se bave marketinškim komunikacijama, odnosno studenata fakulteta na kojima se izučavaju marketing i srodni predmeti.

Konferencija je podeljena na dva dela – jedan deo čine predavanja, drugi radionice, zbog čega ovogodišnji događaj ima moto Listen & Learn.

IntegracIAA je najveći projekat IAA Young Professionals sekcije. Događaj je bitan za samu Sekciju jer upoznaje širu javnost sa radom talenata okupljenih oko Sekcije mladih profesionalaca sa misijom da doprinesu struci i srpskom ogranku IAA-a. Ovogodišnji program konferencije, pod nazivom “Listen & Learn”, uvodi novu dimenziju. Pored već tradicionalnog programa za studente, uveden je i program namenjen zaposlenima sa nekoliko godina radnog iskustva koji žele da napreduju i upoznaju nove ljude iz struke. Sve one koje zanima da šta vodeći ljudi iz industrije imaju da kažu o brend menadžmentu, kreiranju oglasnih rešenja, media planiranju, najvažnijim trendovima i još mnogo toga, 22. februara je dan kada treba da budu u Domu Omladine, reči su Jovana Vujovića, Predsednika Mladih profesionalaca, koji vas ispred organizacije poziva da svojim učešćem doprinesete ispunjenju naše misije.

Kako biste se registrovali za konferenciju sve što treba da uradite je da popunine formular.

Dodatne informacije o događaju možete pronaći na sajtu, kao i na našoj Facebook stranici.

Očekujemo vas!