Održana IntegracIAA 2015

U subotu, 28. marta, u organizaciji sekcije Young Professionals IAA, održana je četvrta po redu IntegracIAA, događaj koji okuplja sve mlade zaljubljenike u marketing i komunikaciju.

U prostorijama KC Grad, pod sloganom “Learn & Participate” mogla su se čuti predavanja iz oblasti advertisinga, zaštite podataka, savremenih tehnologija i liderstva. Nešto više od 80 ljudi imalo je priliku da učestvuje u interaktivnom predavanju na temu savremenih tehnologija, koje je održao Vitomir Jevremović (Digital Mind), potom je sve pristutne fascinirao Djordje Krivokapić (FON) sa predavanjem o tome kome sve dajemo podatke koristeći pametne telefone, dok je predavački deo zatvorio Boris Marčetić (Popular, Bruketa&Žinić) kreativnim izlaganjem o budućnosti marketinga u Srbiji. Na samom kraju, prisutni su učestvovali u radionici o liderstvu koju je održao Aleksandar Poznanić (Jaffa).

Pored predavanja i radionice, učesnici konferencije su imali priliku da se upoznaju sa uspehom aplikacije Telenor banke, koju su prezentovali Voljena Daničić i Stefan Ivanović (Direct Media) kao i sa aktivnostima sekcije Young Professionals, koja je imala za cilj da zainteresuje sve mlade zaljubljenike u komunikaciju da uzmu članstvo u organizaciji.

Organizatori duguju i veliku zahvalnost sponzorima događaja, kompanijama: Coca-Cola, Direct Media i Jaffa Crvenka.