Plan aktivnosti

Tokom cele godine, svakog poslednjeg petka u mesecu organizuju se predavanja za članove Sekcije mladih profesionalaca. Svi prisutni imaju prilike da na radionicama dobiju nova saznanja o svim oblastima marketinga. Predavači na radionicama su ugledni profesionalci koji dolaze iz respektabilnih kompanija koje se bave marketingom – agencije, oglašivači, mediji, kreativci.

U februaru 2012. godine je organizovana prva konferencija IAA YP pod nazivom “IntergracIAA”. Glavna tema konferencije su bile integrisane marketinške komunikacije.

U martu i aprilu 2012. godine  organizovali smo treninge za IAA YP članove u organizaciji najuglednije i najiskusnije agencije za edukaciju “Skills”. Treninzi su bili posvećeni oblastima “Veštine prezentovanja”.

U maju 2012. godine planiran je seminar koji će održati profesor marketinga sa MBA studija na Univerzitetu iz Šefilda, Dr. Nikolaos Dimitriadis. Glavna tema seminara biće savremeni marketing i poslednji trendovi iz industrije.

Obzirom da ogranak Mladih profesionalaca broji oko 40 članova, neophodno je da se kreira timski duh među svim članovima, iz tih razloga planirano je da se u drugoj polovini maja organizuje teambuilding događaj koji će okupiti sve članove i dati im mogućnost da upoznaju svoje saradnike i zbliže se sa njima.

Izbor prvog predsednika i Board-a Sekcije Young Professionals održan je 19.septembra 2011. godine i odlučeno je da taj dan postane deo tradicije IAA YP i da se svake godine slavi kao YP Day. Ideja je da se organizuje veliki sastanak svih članova organizacije prilikom kojeg će se izvršiti glasanje, proglašenje novih rukovodilaca organizacije i predaja mandata.

Osim toga, kako je Sekcija mladih profesionalaca pre svega organizacija koja okuplja mlade ljude, planirano je da se u decembru organizuje žurka povodom završetka kalendarske 2012. godine.