SEMINAR MLADIH PROFESIONALACA „The Human Brain: Marketing’s New Frontier“


Ogranak Young Professionals IAA Serbian Chapter, uz podršku Grand Casino Beograd, organizovaće još jedan u nizu edukativnih događaja.
Mladi profesionalci pripremili su novi seminar za sve članove i zanteresovane kolege koji imaju želju da prošire svoje znanje o aktuelnostima iz industrije. YP će 28. juna u Grand Casinu Beograd (sala Parada) sa početkom u 16 časova imati čast da ugoste cenjenog profesora sa University of Sheffield i direktora konsultantske agencije “Touchpoint”, Dr Nikolaos Dimitriadisa, koji će na ovaj način pokazati da uvažava i podržava napore YP u oblasti edukacije svojih članova

Tema seminara će biti „The Human Brain: Marketing’s New Frontier“. Najnovija naučna istraživanja otkrila su zapanjujuće činjenice o tome kako mozak utiče na svakodnevno ponašanje ljudi, a time i način na koji bi stručnjaci za marketing trebalo da shvataju osnove ove oblasti. Iz tog razloga, neophodno je da se trenutni način razmišljanja promeni kako bi marketinške kampanje najzad počele da daju očekivane rezultate.

Pozivamo sve članove Young Professionals da svoje učešće potvrde mejlom na adresu:
e: youngprofessionals@iaa.rs