Young Professionals i na webu

U cilju što kvalitetnije integracije mladih, kolega iz struke, ali i u cilju što lakšeg povezivanja članova nastao je korisnički interfejs posvećen isključivo mladim profesionalcima, i svima onima koji dele istu misiju naše Sekcije – stvaranje globalnog partnerstva među mladim stručnjacima, ali i sa članovima IAA.

Pored osnovnih informacija o članovima borda YP sekcije, Mladi profesionalci će vas redovno obaveštavati o njihovim ciljevima, poljima delovanja, uslovima za registraciju i sve ono sto naša Sekcija ima u planu.

Necemo biti sebični, i sa vama ćemo deliti najsvežije vesti, nama korisne linkove, nastupajuće konferencije, stučne sadržaje, članke, online kljige, aplikacije vredne pomena, ali i ostavljati mogućnost da nas redovno pratite preko online prijave na naš mesečni Newsletter.

Većina svih prikazanih i objavljenih sadržaja imaće veze sa našim razvojem i stavovima, ali i ostalim aspekima delovanja na javnost.

Kvalitet sadržaj na web sajtu, njegova postavka, organizacija i koncepcija, predstavljaju osnovu kvalitetnog online nastupa…

Zato, poručujemo svima da nas kritikuju, prate, savetuju ili podrže. Mi ćemo biti tu da vam sa svim nepoznatim terminima, pitanjima i nedoumicama izađemo u susret.